Jacob Cohen Jeans voor mannen & vrouwen

Jacob Cohen Jeans

Je hebt spijkerbroeken die je aantrekt als je voor dag en dauw opstaat om met je gevulde gereedschapskist op de bouw te gaan rouwdouwen.
Je hebt ook spijkerbroeken die je aantrekt als je naar je werk gaat om die belangrijke vergadering met de commercieel directeur en de CEO bij te wonen.

Voor dat laatste scenario trek je jeans aan van Jacob Cohen. Je hoeft niet bang te zijn dat je underdressed op je werk verschijnt. De jeans van Jacob Cohen verdienen een groter label als dat van spijkerbroek. Een pantalon noem je toch ook geen broek? Met deze vergelijking wordt gelijk duidelijk in welk segment de jeans van Jacob Cohen zich bevinden. Je trekt niet zomaar even wat aan. De jeans van Jacob Cohen geven je een ontzettende trendy en stijlvolle look. Dit zijn het type jeans dat je aantrekt voor die belangrijke vergadering of een bruiloft. Je eigen bruiloft welteverstaan. Als je een driedelig pak net even too much vindt.

Casual business

Van de herenjeans van Jacob Cohen heb ik twee verschillende modellen gebruikt voor deze review. De 620 en de 622. Ik beschrijf ze zometeen stuk voor stuk. Wat ik je alvast wel kan verklappen is dat de jeans van Jacob Cohen zich bij uitstek lenen voor een nonchalante doch zakelijke uitstraling. Boven elke jeans past een t-shirt. Maar niet op elke jeans staat dat nette jasje of colbert.

En daar onderscheiden de jeans van Jacob Cohen zich in. Die trek je aan om die look van casual business te verkrijgen. Iedereen herkent wel dat ene colbert dat stiekem alweer twee jaar in je kast hangt omdat je hem toch niet zo mooi vond. Als je hem op een Jacob Cohen jeans draagt, blijkt het ineens je hipste jasje te zijn.

De Jacob Cohen 620

De modellen van Jacob Cohen jeans worden aangeduid met het modelnummer voorafgaand met een J. Dit model vind je dus terug als de J620.
De J620 is een regular model. Waarbij vermeld moet worden dat de bovenbenen goed aansluiten. Heren met sterke bovenbenen komen fantastisch uit met dit model. De pijpen zijn hetgeen waarin deze jeans echt te herkennen zijn als een regular jeans. Met een voetwijdte van 21,5 cm leent deze jeans zich uitstekend voor die nette schoenen of laarzen. De pijpen vallen heerlijk over elke nette schoen. Terwijl hij zich ook bij uitstek leent om op die robuuste schoen te dragen.

Verschillende types van de J620

Elk model van Jacob Cohen jeans wordt weer onderverdeeld in types. De verschillen uiten zich voornamelijk in kleur en in pasvorm. Geen jeans van Jacob Cohen is dus hetzelfde. Dat is nog maar één van de vele unieke kenmerken van de jeans van Jacob Cohen. Van de J620 gebruikte ik de 33208. Als liefhebber van lichtblauwe jeans met die zomerse uitstraling wil ik ook zeker nog de 33306 in mijn garderobe hebben.

De Jacob Cohen 622

De J622 is vergeleken met de J620 een nonchalanter model. Dit model trek je aan voor dat feestje waarbij je hip en trendy wilt zijn. Want dat is deze moderne jeans zeker. Hij heeft een lekkere stretchvorm, dus hij sluit heerlijk aan rondom je heupen en bovenbenen. De J622 heeft een lagere tailleband. Dat maakt hem bij uitstek geschikt voor dat trendy overhemd. Of in de zomer dat vette shirt eroverheen. De voetwijdte van de pijpen bedraagt 18 cm. En dat is ideaal, want hier kun je alle kanten mee op. Deze jeans draag je net zo gemakkelijk boven nette schoenen als op sneakers dan wel teenslippers.

De verschillende types van de Jacob Cohen 622

Van de J622 gebruikte ik de 33173. De meeste modellen van de J622 zijn slim fit jeans. Elk type heeft zijn eigen look. Onder de modellen van de J622 vind je ook enkele regular jeans zoals de 33159.

Had ik al gezegd dat de jeans van Jacob Cohen ontzettend veelzijdig zijn?