Stringer tank top van Gorilla Wear

Eén van de grootste ergernissen tijdens het sporten is kleding dat niet lekker zit, aan jouw lichaam plakt tijdens het zweten of knelt en je beperkt in het bewegen en waar je, je niet comfortabel in voelt. Dit kan een goede work-out in de weg zitten en er voor zogen dat je minder presteert. Sporten is naast een lichamelijke inspanning ook een mentale inspanning en als je, je niet fijn voelt tijdens het sporten dan lijdt dit af van jouw doel. Het dragen van de juiste sportkleding zorgt er niet alleen voor dat we er in de sportschool netjes bij lopen maar kan ook bedragen aan de kwaliteit van de work-out. Goede sportkleding zit comfortabel en ziet er mooi uit en hoewel goede sportkleding over een aantal basisprincipes beschikt biedt niet ieder merk altijd het beste op alle vlakken. Als je op zoek bent naar nieuwe sportkleding dan is er in ieder geval één merk waar je altijd van op aan kunt!

Gorilla Wear, opgericht in Amerika, biedt al sinds de jaren 80 het beste wat er te krijgen is aan sportkleding op het gebied van bodybuilding en fitness kleding. Welke work-out je ook doet, of dat nu powerlifting is, crossfit, cardio of een beetje van alles. Gorilla Wear is een merk dat wilt motiveren om meer in beweging te komen en te werken aan een goede lichamelijke gezondheid. Dankzij de promotie van vele top atleten is het merk door de jaren heen uitgegroeid tot een waar icoon op het gebied van sportkleding. Het merk staat voor echte sportievelingen, hoge eisen en een sterke wil! Gorilla Wear staat voor alleen het beste willen, uit jouw work-out maar ook uit jouw outfit. Daarom wordt Gorilla Wear sportkleding gemaakt van alleen het beste en sterkste materiaal dat bijdraagt aan de grootste comfort tijdens het sporten. Gorilla Wear blinkt uit in het maken van sportkleding welke jou de vrije bewegingsruimte geeft tijdens het sporten die je nodig hebt, zorgt voor optimale ventilatie zodat jouw lichaam zelfs tijdens de meest intense training gekoeld blijft én je niet alleen in de sportschool maar ook erbuiten, er modieus bij loopt.

Een belangrijk aspect van sportkleding is dat het je de ruimte geeft om je tijdens de training vrij te kunnen bewegen. De Gorilla Wear Stringer tanktop biedt dankzij een diepe hals en weide arm gaten precies de ruimte die je nodig hebt om jouw armen op elke manier vrij te kunnen bewegen zonder dat de tanktop los aanvoelt. Een perfecte fit zorgt er voor dat de top goed aansluit op jouw lichaam en hiermee het meeste comfort biedt. Zoals alle fitneskleding van Gorilla Wear wordt de Stringer gemaakt van optimaal ademende stof die zorgt voor de ideale ventilatie om jouw lichaam koel te houden en te zorgen dat je niet verhit raakt tijdens een zware work-out. Door een mix van katoen en elasthaan is de tanktop niet alleen stevig maar ook nog eens zeer elastisch zodat ook de rest van het bovenlichaam comfortbel kan bewegen.

Gorilla Wear laat zien dat er geen enkele reden is om je niet comfortabel en modieus te kleden in de sportschool maar niet alleen in de sportschool, ook daarbuiten is Gorilla Wear een steeds meer geziene merk. De Stringer tanktop kan bijvoorbeeld ook goed gedragen worden in een casual outfit en dankzij de nette look kun je overal jouw sportieve kant laten zien. De Stringer komt in verschillende kleuren combinaties zoals zwart/grijs, zwart/rood en zwart gecombineerd met legergroen. Voor de perfecte sportkleding is Gorilla Wear letterlijk en figuurlijk de perfecte fit voor jou en jouw work-out en met de Stringer tanktop laat jij je overal van jouw meest sportieve kant zien.