Thuis in de natuur

Camping Veluwe

Als je echt even wilt bijkomen en er tussenuit wilt gaan dan doe je dit natuurlijk het beste in de natuur! En waar is het nu mooier dan midden in de Veluwe? Juist, nergens! De Helfterkamp is de ideale locatie om lekker te genieten van de rust die de natuur te bieden heeft. Een kleinschalig vakantiepark met een gemoedelijke dorpssfeer waar iedereen welkom is biedt gezelligheid voor jong en oud.

Daarnaast heeft De Helfterkamp nog meer te bieden. Maak rustige wandelingen langs uitgestrekte velden met en zonder speeltoestellen zodat ook de jongste mee op pad kunnen en tussen de wandeling door lekker even kunnen spelen. Ook zijn er een kinderboerderij waar kinderen vrij tussen de diertjes kunnen lopen en een ruime speeltuin met verschillende speeltoestellen om lekker te klimmen en te klauteren. Als je even zonder de kinderen op pad wilt dan verzorgt het animatieteam met enthousiaste medewerkers voor entertainment voor de kinderen en is er een recreatieschuur waar zij creatief aan de slag kunnen.

Ook is er in de omgeving veel te doen wanneer je het park verlaat. Gelegen in het hart van de Veluwe in Vaassen vindt je een karakteristiek stadje met mooie bezienswaardigheden zoals het kasteelde Cannenburgh, de Cannenburger molen en bijvoorbeeld Daams’ molen. Ook buiten het park is er dus veel te beleven als je er een dagje op uit wilt trekken.

Accommodatie voor jong en oud.

Tijdens het verblijf in De Helfterkamp overnacht je in één van de mooie vakantiebungalows voorzien van alle gemakken zoals een combimagnetron en vaatwasser, een comfortabel tuin set, fijne bedden en beddengoed en een fietsschuurtje. Ook kan er worden overnacht in één van de caravans en heb je de keuze uit een stacaravan, een XL stacaravan en een toercaravan. Iedere caravan is voorzien van van een nette inrichting met douche en toilet en keukentje. De caravans bieden accommodatie voor 2 tot 6 personen. Maar wil je het liever basic houden dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een kampeerplek voor de eigen tent, caravan, camper of bus. De kampeerplekken bieden voldoende ruimte en zijn voorzien van stroom en internet zodat het je aan niets hoeft te ontbreken.

Nog een leuke bijkomstigheid is dat huisdieren ook welkom zijn en er een losloop gebied aanwezig is voor honden.

Het echte ontspannen begint hier.

Echt ontspannen betekent dat je, je tijdens je verblijf nergens druk om hoeft te maken en alles goed geregeld is. En bij De Helfternkamp is dit nu precies het geval. Er is een kampwinkel aanwezig voor het doen van de nodige boodschappen en ben je kun je bij de receptie terecht voor informatie en vragen en wordt je van ’s ochtends vroeg tot s avonds laat met een vriendelijke lach verwelkomd.

Stap even uit het drukke leven en laat jezelf helemaal tot rust komen op één van de mooiste plekken die Nederland te bieden heeft. Geniet vaan de natuur in al haar schoonheid op een vakantiepark waar het je aan niks ontbreekt om weer even op te laden. Goed onderhouden en verzorgde accommodatie, vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat en meer dan genoeg te doen voor jong en oud maken dat het ontspannen begint bij aankomst op De Helfterkamp!